Outletwinkel

De vernieuwing van onze collecties is een continue proces. Hierdoor mogen diverse showroommodellen geregeld ruimte maken voor nieuwe modellen. Op deze outletpagina vind u een selectie hiervan met speciale kortingen, oplopend tot wel 80%! Wij hebben een ruime keuze in banken, fauteuils, tafels, kasten, lampen, vazen, enz. van gerenommeerde merken in zowel modern als klassiek! In onze fysieke outletwinkel hebben wij nog veel meer modellen tegen spectaculaire prijzen. Dus kom snel een kijkje nemen in Oosterhout want weg=weg!

  • No products in the cart.
Bench Furniture zitmeubelen

Bench Furniture

BENCH is een hoogwaardige zitmeubelfabrikant in Nederland. Het staat centraal voor puur vakmanschap gecombineerd met industrieel conceptueel denken. Op ambachtelijk wijze worden meubels vervaardigd welke duurzaam en uniek zijn. De slogan “handmade” is niet voor niets, vanwege het individuele design en de ontelbare mogelijkheden als het gaan om de afwerking en uivoering van het zitmeubel.

Collecties van Bench

Zo kenmerken de BENCH fauteuils en eetstoelen zich door de zogenaamde vrij-verende ruggen uit verenstaal. Een verwerkingsvorm die ervoor zorgt dat het staal zich altijd terugzet naar haar originele vorm. Het is een kostbare constructie. Maar enkel het beste is goed genoeg voor onze klanten. Want deze constructie staat vrij en onafhankelijk van de romp, waardoor er een zeer hoog comfort wordt bereikt. Uw gevoel van comfort is immers minstens net zo belangrijk als uw gevoel voor smaak.

Sorry, no posts matched your criteria.

Bench meubelen bij Victor Boeren

Wie Bench Furniture uitgebreid wilt ontdekken komt naar Victor Boeren in Oosterhout. In onze  showroom zijn  banken, fauteuils en eetkamerstoelen te zien en te voelen.  Onze adviseurs staan voor u klaar om u verder te adviseren over de Bench collectie en haar mogelijkheden