Outletwinkel

De vernieuwing van onze collecties is een continue proces. Hierdoor mogen diverse showroommodellen geregeld ruimte maken voor nieuwe modellen. Op deze outletpagina vind u een selectie hiervan met speciale kortingen, oplopend tot wel 80%! Wij hebben een ruime keuze in banken, fauteuils, tafels, kasten, lampen, vazen, enz. van gerenommeerde merken in zowel modern als klassiek! In onze fysieke outletwinkel hebben wij nog veel meer modellen tegen spectaculaire prijzen. Dus kom snel een kijkje nemen in Oosterhout want weg=weg!

Ontwerpstudio

De oorsprong van alle geslaagde interieurcreaties, ofwel het kloppend hart van ons bedrijf. Het vertalen van uw interieurwensen in een creatief ontwerp is sinds jaar en dag onze passie. Na samen met u van gedachten gewisseld te hebben omtrent uw ideeën, sferen en wensen gaan wij aan de slag het interieur van uw dromen te realiseren.

Interieurplan met 3d-ontwerp

Met behulp van een gedetailleerde plattegrond bijgestaan door sfeervolle perspectieftekeningen of 3d animaties geven wij u een goed beeld van hoe uw woonruimte verwezenlijkt kan worden. Desgewenst bijgestaan met een compleet lichtplan.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

Stuur ons een bericht middels het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact me u op