Interieurontwerp en realisatie

Ontwerpstudio

De oorsprong van alle geslaagde interieurcreaties, ofwel het kloppend hart van ons bedrijf. Het vertalen van uw interieurwensen in een creatief ontwerp is sinds jaar en dag onze passie

Ontwerp, Advies & Uitvoering

Wij ontwerpen persoonlijke en op maat gemaakte interieurs. Onze showroom is daarbij een ruimte voor inspiratie en om sfeer te proeven. “Het vertalen van de uw interieurwensen in een creatief ontwerp is sinds jaar en dag onze passie. Samen met ons team van ontwerpers, adviseurs, interieur schilders, decorateurs en meubelmakers, creëren wij samen uw interieur waar het gevoel van ‘thuiskomen’ de grootste rol speelt. En dat is voor iedereen anders! Wij maken sfeervolle, gezellige, warme en tijdloze interieurs. Na samen met u van gedachten gewisseld te hebben over hun ideeën, sferen en wensen gaan wij aan de slag om het interieur van hun dromen te creëren”.

We maken graag kennis

Aan tafel met een lekkere cappuccino nemen wij alle tijd en kunt u vertellen welke sfeer u zoekt. We geven u niet alleen advies over meubels maar – indien gewenst – over het gehele plaatje: licht, stoffering, vloeren, verf, karpetten, wand- en raambekleding.