Outletwinkel

De vernieuwing van onze collecties is een continue proces. Hierdoor mogen diverse showroommodellen geregeld ruimte maken voor nieuwe modellen. Op deze outletpagina vind u een selectie hiervan met speciale kortingen, oplopend tot wel 80%! Wij hebben een ruime keuze in banken, fauteuils, tafels, kasten, lampen, vazen, enz. van gerenommeerde merken in zowel modern als klassiek! In onze fysieke outletwinkel hebben wij nog veel meer modellen tegen spectaculaire prijzen. Dus kom snel een kijkje nemen in Oosterhout want weg=weg!

Collectie

Onze showroom in Oosterhout herbergt een unieke collectie meubelen. U vindt bij ons de absolute topklasse, samengesteld van gerenommeerde fabrikanten waar wij al vele jaren mee samenwerken.
Op deze pagina krijgt u een indruk van ons assortiment, de modellen en mogelijkheden. Een selectie van deze collectie presenteren wij in onze showroom. Heeft u vragen over de collectie dan kunt u uiteraard contact opnemen en wij helpen u graag met persoonlijk advies. (Momenteel wordt nog hard gewerkt aan de volledigheid en wordt dagelijks aangevuld met nieuwe items).