Outletwinkel

De vernieuwing van onze collecties is een continue proces. Hierdoor mogen diverse showroommodellen geregeld ruimte maken voor nieuwe modellen. Op deze outletpagina vind u een selectie hiervan met speciale kortingen, oplopend tot wel 80%! Wij hebben een ruime keuze in banken, fauteuils, tafels, kasten, lampen, vazen, enz. van gerenommeerde merken in zowel modern als klassiek! In onze fysieke outletwinkel hebben wij nog veel meer modellen tegen spectaculaire prijzen. Dus kom snel een kijkje nemen in Oosterhout want weg=weg!

as Koopzondag 24 september

Bekijk de contactpagina voor de openingstijden en meer informatie

Welkom bij Victor Boeren Interieurs

Eindejaars Interieur Dagen

van 27 t/m 31 december wooninspiratie opdoen tijdens de laatste dagen van het jaar met de nieuwste collecties op interieurgebied 

Laden...

Even voorstellen
wij zijn sfeer-makers

“Thuiskomen!” Dat is het gevoel dat wij, samen met ons team van ontwerpers, adviseurs, interieurschilders, decorateurs en meubelmakers, bij onze klanten willen losmaken. Wars van alle trends en moderniteiten streven de mensen van Victor Boeren Oosterhout, naar het realiseren van sfeervolle, gezellige, warme en tijdloze interieurs. Gerealiseerde projecten dragen allen de herkenbare handtekening van Victor Boeren, echter zonder daarbij afbreuk te doen aan de persoonlijkheid en privacy van de bewoners zelf.

Onze Collecties

van design tot eigentijds klassiek

Onze merken

Toplabels voor u geselecteerd

Onze ontwerpstudio

Waar wij goed in zijn

In de “Spotlight”

Fauteuil Daron hoog en laag

Laatste nieuws

(via instagram)