Outletwinkel

De vernieuwing van onze collecties is een continue proces. Hierdoor mogen diverse showroommodellen geregeld ruimte maken voor nieuwe modellen. Op deze outletpagina vind u een selectie hiervan met speciale kortingen, oplopend tot wel 80%! Wij hebben een ruime keuze in banken, fauteuils, tafels, kasten, lampen, vazen, enz. van gerenommeerde merken in zowel modern als klassiek! In onze fysieke outletwinkel hebben wij nog veel meer modellen tegen spectaculaire prijzen. Dus kom snel een kijkje nemen in Oosterhout want weg=weg!

  • No products in the cart.

Verbouwen = leegruimen!

Dit weekend vele items nog extra in prijs verlaagd

Bij Victor Boeren is een grootschalige verbouwings uitverkoop gaande (lees: Victor Boeren en Dreamland onder één dak)

De verbouwing is inmiddels gaande en de uitverkoop is bijna ten einde. Daarom gaan wij vanaf dit weekend vele opruimingsmodellen nog eens extra in prijs verlagen! Dat wordt dus een buitenkansje vanaf dit weekend.

Exclusieve merkmeubelen tegen spectaculair lage prijzen met kortingen oplopend tot wel 80%!

Dus wacht niet te lang en sla je slag bij Victor Boeren! Er is een enorme keuze van o.a. banken, fauteuils, tafels, kasten, lampen, decoraties en nog veel en veel meer. In zowel moderne als klassieke stijl en van exclusieve merken zoals Leolux, Rolf Benz, BW, De Sede, Giorgetti en Karat.

We zien u graag tijdens de uitverkoop.

Blijf u graag op de hoogte? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief:

Of volg ons via Facebook

Ga naar onze facebookpagina