Inspiration aanbouwprogramma – BW

ROBUUSTE MODERNITEIT

Inspiratie met een mix van purisme en gezelligheid. Het aanbouwprogramma Inspiration dankt zijn krachtige uitstraling door de royaal gedimensioneerde elementen. De vele mogelijkheden met geavanceerde designelementen vormen de perfecte basis voor het ontwerpen van individuele oplossingen voor elke ruimtesituatie.

Bielefelder Werkstätten logo

Kenmerken Inspiration zitprogramma

Het aanbouwprogramma Inspiration bevat een groot aantal verschillende elementen: één-, twee-, of drie-zitelementen, hoekelementen en longchairs vormen de basis van de vele opstellingsmogelijkheden. Daarnaast bevat het programma diverse aanvullende items, zoals bijpassende salontafels, tussentafels en accessoires. Het zitcomfort, gevormd uit een vernuftige opbouw van de romp en zit- en rugkussens is aan te passen in hoogte en zitdiepte en hardheid. Al bij al geeft Inspiration genoeg inspiratie voor een unieke opstelling in uw woonkamer.

BW Inspiration bij Victor Boeren

Wie het aanbouwprogamma Inspiration wilt ontdekken komt naar Victor Boeren in Oosterhout. In onze  showroom zijn vele opstellingen en varianten te zien. Onze adviseurs staan voor u klaar om u verder te adviseren over de meubel collectie en haar mogelijkheden.

Bekijk hieronder nog enkele voorbeelden van de Inspiration.