Nieuw in onze collectie: relaxfauteuil Dave Deze charmante en eigenzinnige relaxfauteuil verbergt een schat aan technische innovatie, welke u ervaart in het ultieme zitcomfort.

Nu in onze showroom twee nieuwe collecties van Bielefelder Werkstatten. Het zitmeubel programma Coco met vele varianten in banken en fauteuils en de zeer fraaie en elegante clubfauteuil Polo. Ervaar nu het zitcomfort en laat u informeren over de mogelijkheden.  

Zondag zijn wij open vanaf 12 uur tot 17 uur. Deze zondag is tevens het winkelcentrum open. Onze showroom is gevestigd aan de rand van het centrum en u kunt de auto parkeren op ons privé parkeerterrein. Ga voor meer informatie naar www.proefoosterhout.nl

Het succesmodel Inspiration van Bielefelder Werkstätten bestaat 10 jaar! Het aanbouwprogramma met vele mogelijkheden en haar tijdloze design is al een decennia lang een succes nummer. En dat moet gevierd worden!  Tijdelijk bij aankoop van een Inspiration zijn alle exclusieve stoffen uit de jubileumstofcollectie gratis!

Onze nieuwe website is actief. De productpagina's zijn nog onder bewerking en worden dagelijks aangevuld met nieuwe modellen en bijbehorende informatie. Dus volg ons en blijf op de hoogte!