Outletwinkel

De vernieuwing van onze collecties is een continue proces. Hierdoor mogen diverse showroommodellen geregeld ruimte maken voor nieuwe modellen. Op deze outletpagina vind u een selectie hiervan met speciale kortingen, oplopend tot wel 80%! Wij hebben een ruime keuze in banken, fauteuils, tafels, kasten, lampen, vazen, enz. van gerenommeerde merken in zowel modern als klassiek! In onze fysieke outletwinkel hebben wij nog veel meer modellen tegen spectaculaire prijzen. Dus kom snel een kijkje nemen in Oosterhout want weg=weg!

  • No products in the cart.

il fari_victor boeren

Ilfari Verlichting

Ilfari-verlichting geeft een grillig, fascinerend excentriek gevoel dat zijn “off-beat” elegantie dankt aan … dansmuziek! In deze muziek vind je veel klassieke accenten. Eenvoud in combinatie met effecten speelt met je verbeelding en we vertalen het in handgemaakte verlichting die weerspiegelt wat we horen. Dit is de filosofie die onze collecties heeft ondersteund sinds Ilfari in 2001 werd opgericht. Het resultaat is luxueuze verlichting die uniek is met een zeer vooruitstrevende look, eclectisch, bijna artistiek op licht met een grote schoonheid en eenvoud.

De collecties van Ilfari

De lampen van Ilfari zijn volledig met de hand gemaakt, vervaardigd in Europa met behulp van de hoogste kwaliteit Europese glas en kristallen van Swarovski, met vlijmscherpe aandacht voor detail. Het doel is om zowel moderne als klassieke interieurs een individuele, bijna revolutionaire look te geven met ontwerpen die spelen met licht, net zoals ze spelen met je verbeelding. Laat je inspireren door deze collectie van Ilfari, waar je inspirerende lichtideeën zult vinden.

Ilfari hanglamp lazy sunday

Ilfari verlichting bij Victor Boeren

Wie verlichtingscollectie uitgebreid wilt ontdekken komt naar Victor Boeren in Oosterhout. In onze showroom zijn vele hanglampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen te bewonderen. Onze adviseurs staan voor u klaar om u verder te adviseren over de lampen collectie en haar mogelijkheden