Outletwinkel

De vernieuwing van onze collecties is een continue proces. Hierdoor mogen diverse showroommodellen geregeld ruimte maken voor nieuwe modellen. Op deze outletpagina vind u een selectie hiervan met speciale kortingen, oplopend tot wel 80%! Wij hebben een ruime keuze in banken, fauteuils, tafels, kasten, lampen, vazen, enz. van gerenommeerde merken in zowel modern als klassiek! In onze fysieke outletwinkel hebben wij nog veel meer modellen tegen spectaculaire prijzen. Dus kom snel een kijkje nemen in Oosterhout want weg=weg!

  • No products in the cart.
frank sitzmöbel_victor boeren

FSM – Frank Sitzmöbel

Niet groot maar correct, dat was altijd het principe van onze FSM filosofie. Geen focus op trendy stromingen, maar wel vasthouden aan het wezenlijke. FSM ontwikkelt zitmeubelen, die meer kunnen dan alleen maar er goed uitzien. In bijna elk product steekt een kleine technische sensatie die, over de grenzen van het design heen, een bijdrage leveren tot het comfort. En hoewel men bij de productie aan het beproefde vasthoudt, is de innovatie een van de doorslaggevende krachten van het succes van Frank Sitszmöbel.

Collecties van Frank Sitzmöbel

De collecties van FSM zijn toegespitst op relaxen en comfort. Achter elk model schuilt dan ook een verborgen functie welke aan het comfort bijdraagt. De relaxfauteuils en relaxbanken hebben schoonheid van buiten en zijn ingenieus van binnen. De relaxfunctie is in vele gevallen zowel handmatig als elektrisch uitvoerbaar en bekledingsmogelijkheden zijn eindeloos, zowel in stof als in het uitgebreide unieke leerassortiment.

FSM relaxmeubelen bij Victor Boeren

Wie FSM uitgebreid wilt ontdekken komt naar Victor Boeren in Oosterhout. In onze  showroom zijn vele fauteuils en banken met relaxfunctie te zien en te voelen.  Onze adviseurs staan voor u klaar om u verder te adviseren over de Frank Sitzmöbel collectie en haar mogelijkheden.