Outletwinkel

De vernieuwing van onze collecties is een continue proces. Hierdoor mogen diverse showroommodellen geregeld ruimte maken voor nieuwe modellen. Op deze outletpagina vind u een selectie hiervan met speciale kortingen, oplopend tot wel 80%! Wij hebben een ruime keuze in banken, fauteuils, tafels, kasten, lampen, vazen, enz. van gerenommeerde merken in zowel modern als klassiek! In onze fysieke outletwinkel hebben wij nog veel meer modellen tegen spectaculaire prijzen. Dus kom snel een kijkje nemen in Oosterhout want weg=weg!

  • No products in the cart.
de sede_victor boeren

De Sede of Switserland

Het creëren van handgemaakte meesterstukken is de filosofie van het Zwitserse meubelmerk De Sede. Met haar unieke lederen producten raakt het alle zintuigen van mensen over de hele wereld en tovert het een lach op hun gezicht. Het zijn de wortels in jarenlange en diepgewortelde kennis van leer wat De Sede zo uniek maakt. Het zijn de meesters van het vakmanschap die verantwoordelijk zijn voor de hoogwaardige verwerking van het leder in hun fabriek in Klingau.

Collecties van De Sede

Het Zwitserse De Sede is een echte leerspecialist. Al sinds haar oprichting staat het bekend om de verwerking van het dikke buffelleder op haar meubelen met het karakteristieke stikwerk. Maar ook het fluweel zachte vol-aniline rundleder is een sensatie voor het oog en de tast. En mocht u de voorkeur geven aan stoffen bekleding, dan is er inmiddels ook de mogelijkheid om De Sede meubels te verwerken in elk gewenst meubelstof. De modellenrange omvat banken, hoekbanken, fauteuils en relaxmeubels. Maar aangezien de firma zich door de jaren heeft ontplooit tot een waar lifestyle icoon, zijn de collecties volledig gecompleteerd tot de modeaccessoires aan toe…uiteraard verwerkt met het welbekende De Sede leder.

De Sede relaxfauteuil DS-277

De Sede bij Victor Boeren

Wie De Sede uitgebreid wilt ontdekken komt naar Victor Boeren in Oosterhout. In onze  showroom zijn de  banken, fauteuils en eetkamerstoelen te zien en te voelen.  Onze adviseurs staan voor u klaar om u verder te adviseren over de collectie en haar mogelijkheden