Outletwinkel

De vernieuwing van onze collecties is een continue proces. Hierdoor mogen diverse showroommodellen geregeld ruimte maken voor nieuwe modellen. Op deze outletpagina vind u een selectie hiervan met speciale kortingen, oplopend tot wel 80%! Wij hebben een ruime keuze in banken, fauteuils, tafels, kasten, lampen, vazen, enz. van gerenommeerde merken in zowel modern als klassiek! In onze fysieke outletwinkel hebben wij nog veel meer modellen tegen spectaculaire prijzen. Dus kom snel een kijkje nemen in Oosterhout want weg=weg!

  • No products in the cart.

Bielefelder Werkstätten logo

Bielefelder Werkstätten

Als één merk bewijst dat elegante zitmeubelen tijdloos zijn, dan is het Bielefelder Werkstätten. Het Duitse kwaliteitshuis heeft steevast een ongekend brede collectie, opgebouwd rond vaste waarden als zitcomfort en gracieuze detaillering. Bekleed met de fijnste geweven stoffen of robuust leder. Altijd voorzien van een geheel eigen signatuur.

Collecties van BW

De welgevormde modellen van de BW-collectie imponeren met hun klassieke tijdloze lijnen en met de hand geselecteerde materialen, die zorgvuldig worden gecoördineerd en uitvoerig worden verwerkt. Het resultaat is een uniek stuk karakter dat alle modes en trends te boven gaat en hun eigenaars een leven lang begeleidt.

Bielefelder Werkstätten fauteuil Polo Living

BW meubelen bij Victor Boeren

Wie BW uitgebreid wilt ontdekken komt naar Victor Boeren in Oosterhout. In onze  showroom zijn de BW banken, fauteuils en eetkamerstoelen te zien en te voelen.  Onze adviseurs staan voor u klaar om u verder te adviseren over de BW collectie en haar mogelijkheden